OM STUDENTPARKEN

32 stycken möblerade rum på ca 20kvm/st, som är nyrenoverat och med nya möbler. Ligger i en fantastisk parkmiljö mellan Universitetet och USÖ i området Almby/Näsby.

Det finns 3 plan med gemensamma duschar och kök på varje plan. Gym, tvättstuga och förråd finns i källare. El, vatten och uppvärmning ingår samt fritt bredband/fiber (100MB/per rum) och 22st tv-kanaler.

Parkering finns på förfrågan.

Ansök om boende

Tvättstuga

Alla hyresgäster har tillgång till tvättstuga. Tid bokas på bokningstavlan i tvättstugan. Tvättstugan är ett gemensamhetsutrymme. Viktigt att man följer de regler och instruktioner som gäller och lämnar tvättstugan ren och snygg.

Observera följande:
• Mattor får inte tvättas i tvättmaskinerna.
• Bygel-behå får endast maskintvättas i s k tvättpåse, eftersom de orsakar de flesta driftstopp i tvättmaskiner.
• Rengör maskiner och tvättmedelsfack.
• Rengör dammfilter på torktumlare och torkskåp mellan varje "körning".
• Var aktsam om våra städredskap.


Förråd

Till varje lägenhet ingår det ett förråd. Kontakta vår hyresvärd Herbert Lindgren som har sitt kontor i källaren för anvisning. Glöm inte att tömma detta och städa när du flyttar ut. Hänglås måste du själv skaffa.


Gym

Vi har ett fantastiskt gym i källaren. Man får högst vara 5 stycken personer samtidigt i gymmet pga av säkerhetsrisk. Rena träningsskor är ett krav. Torka bänkar/dynor med vatten. Inga väskor eller ryggsäckar i gymmet. Även du och jag ska vara rena. Ordning på vikter och utrustning är A och O för effektiv träning. Ställ tillbaka vikter och utrustning på sin plats. Och ställ inte vikter mot väggarna. Det är dyrt för att måla om helatiden. Meddela vår hyresvärd om något går sönder eller inte fungerar. Håll gymmet rent!

Planritning